gymnastiekvereniging DEOS Veenendaal
 

laatste nieuwsZaterdag 2 april was het de beurt voor de meiden uit de middenbouw niveau 6. Vanmorgen moesten ze heel vroeg op pad voor hun allereerste (team)wedstrijd ooit! Ze hadden ook heel wat zenuwen meegenomen, maar ze hadden er veel zin in! Eenmaal aangekomen in Oldebroek waren ze het vroeg opstaan al vergeten en hadden ze die omgezet in heeel veel energie! En soms een beetje te veel😉
We begonnen de wedstrijd op het toestel balk. Wat waren ze daar zenuwachtig voor. Helaas waren er dan ook heel wat vallen. Ava bleef de balk de baas en turnde een nette oefening zonder vallen! 🥈
Op naar vloer waar ze zich wisten te herpakken. Ze lieten super goede oefeningen zien!! Ava werd eerste 🥇 op vloer met amper aftrek. Elisa werd derde 🥉 en turnde haar arabier flikflak! Jillana werd hier netjes 4de. Een eerste plek voor ons als team op vloer!
Daarna mochten we naar sprong. Nou eigenlijk hadden we eerst een pauze rondje, maar wij als trainsters waren minder goed wakker 🤣 na ingeturnd te hebben en na al 1 wedstrijdsprong waren er gelukkig andere trainsters wel wakker😜 daarna was het echt onze beurt. Ze lieten super sprongen zien met hoge D-scores die verder niet werden geturnd. Als team werden wij dan ook 1ste op sprong. Ava had individueel de hoogste score🥇en Kathe-Lynn pakte zilver 🥈!
En dan brug nog. Elisa liet een prachtige oefening zien🥇. Kathe-Lynn turnde als enige ophurken-salto en deze ging gelukkig goed! Verder werd er op brug goed geturnd maar waren er ook nog zeker punten voor verbetering.
De teamspirit zat in elk geval meer dan goed! Onze geblesseerde Daniëlle mocht helaas niet turnen wat oh zo balen was. Ze was er wel bij om haar team aan te moedigen en om uit te strekken voor de jury🙃. Ook Rosa die volgend seizoen pas wedstrijden mag turnen kwam aanmoedigen vanaf de tribune😀. Aan support geen tekort dus.
De meiden waren super enthousiast. Vooral bij de prijsuitreiking toen ze hun naam nog steeds niet hadden gehoord na de derde plek 😂 ze mochten verdiend het zilver in ontvangst nemen! 😍🥈
Individueel: Ava 🥇, Elisa 🥉, Jillana 16de, Roos 21ste en Kathe-Lynn 22ste. Trots op alle meiden!Zaterdag 26 maart  mochten de meiden eindelijk weer op de wedstrijdvloer staan. Na 2 jaar lang geen officiële wedstrijden geturnd te hebben was het gisteren tijd voor de teamwedstrijden.

Wedstrijd 1 Baan 1
Team middenbouw niveau 5: Esmee turnde samen met @olvo_wezep naar een tweede plek! 🥈Esmee straalde met prachtige oefeningen en liet zien dat ze klaar is voor een volgende uitdaging. Ze werd individueel dik eerste met super scores op elk toestel! 🥇

Wedstrijd 1 Baan 3
Team supplement H: Floortje & Anouk samen met @turnselectie_spartaermelo. Ze behaalden een keurige derde plek! 🥉(Helaas alleen medailles voor plek 1 en 2.). Anouk turnde een super stabiele en nette wedstrijd en behaalde een tweede plek! 🥈Ook Floortje turnde een goede wedstrijd en werd keurig 5e met een pracht van een vloeroefening!

Wedstrijd 4 Baan 2
Team Supplement G: Annerinde, Veronique, Elin, Julia & Rebekka vormden een heel team van Deos.  Zij vulden elkaar als team mooi aan en turnden goede oefeningen. Hiermee werden ze verrast met een eerste plek! 😍🥇
Annerinde turnde een foutloze, nette wedstrijd en werd tweede op haar eerste wedstrijd in de bovenbouw!🥈 Elin volgde heel dichtbij met strakke oefeningen en mocht ook op het podium klimmen!🥉
Veronique (8e), Julia (10e) & Rebekka (17e) lieten ook super oefeningen zien op verschillende toestellen met hier en daar nog kleine werkpunten, maar ze hadden ook juist uitschieters van goede scores op sommige toestellen!

De 'toestelmedailles':
Sprong
🥇 Esmee
🥉 Floortje, Veronique

Brug
🥇 Annerinde, Esmee
🥈 Elin

Balk
🥈 Anouk, Annerinde, Esmee
🥉 Julia

Vloer
🥇 Floortje, Esmee

Allemaal hebben ze persoonlijke doelen behaald en mooie en zelfs nieuwe elementen geturnd. Wij als selectietrainsters (Rianne & Valerie) zijn trots op iedereen! Hieronder nog wat foto's van deze bijzondere dag.Overig nieuws:

DEOS heeft niet alleen nieuwe clubkleding, maar ook een nieuw selectie turnpakje!!Voor meer informatie en foto´s verwijzen we jullie door naar het kopje kleding!

Wist je dat u via ons uw nijntje beweegdiploma kunt halen??kijk in het rooster: vrijdag bij Lisette!!

Dit is een opleiding bij de KNGU gericht op kleuter/ peutergym.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!!