“SponsorKliks,
‘t Kofschip
de Langelaar
de Ceder
De Christelijke gymnastiekvereniging DEOS is met 250 leden niet de grootste, maar wel de gezelligste gymnastiekvereniging van Veenendaal. Met twee gymzalen in Veenendaal West en één in de wijk Petenbos is de afstand van huis naar gym dus niet zo groot.
CSV DEOS De afkorting DEOS betekent  “door eensgezindheid en overtuiging sterk” en is op 16 november 1960 opgericht. We zijn aangesloten bij een landelijke sportorganisatie, namelijk de K.N.G.U. (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie)
LID WORDEN? Voordat u of uw kind lid wordt kunt u eerst twee maal vrijblijvend komen kijken. U hoeft zich daarvoor niet eerst voor aan te melden. Even voor de les contact leggen met de leiding is genoeg. Pas daarna besluit u of u lid wordt van onze vereniging. U download dan een inschrijfformulier van de site, of u vraagt een exemplaar bij de leiding.
LEDEN- VERGADERING Jaarlijks houdt DEOS een algemene ledenvergadering. Tijdens de vergadering kunt u meebeslissen over allerlei zaken binnen onze vereniging.   De ledenvergadering heeft plaatsgevonden op 9 mei 2017. Op 6 maart 2018 wordt de algemene ledenvergadering van 2018 gehouden. U kunt zich voor deze vergadering aanmelden op  secretariaatdeos@gmail.com
Deos en de AVG Deos voldoet aan de eisen van de AVG. (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Het vereiste AVG privacy beleid kunt u hier downloaden. Op veler verzoek plaatst Deos foto’s van wedstrijden en trainingen op de site. Als u bepaalde foto’s niet op de site wilt, neem dan direct contact met ons op, dan worden deze verwijderd.