gymnastiekvereniging DEOS Veenendaal
 

LIDMAATSCHAP

Denk je erover lid te worden bij DEOS, maar wil je eerst eens rustig bij onze lessen komen kijken? Dat kan! Je hoeft je niet eerst aan te melden en kunt vrijblijvend twee keer meedoen met de lessen. Kies bij ons lesaanbod een les naar keuze uit en je kunt 2 weken lang GRATIS meedoen!  Even voor de les melden bij de leiding is voldoende. Wij doen namelijk niet aan mee “kijken!” Wij zijn ervan overtuigd dat er bij ons lesaanbod een geschikte les voor jou bij zit!!! Je hoeft je dus van te voren niet aan te melden om bij een les mee te kunnen doen. Loop de zaal binnen, meld je wel bij de desbetreffende docent, en je kunt gelijk een les meedoen!!Wanneer je de lessen na 2 weken nog steeds leuk vind, en je zou graag lid willen worden van onze vereniging, dan mag je digitaal een inschrijfformulier invullen. Dit formulier vind je HIER  LETOP: NIET inschrijven bij lessen waarvoor een wachtlijst is! bij lessen waarvoor volgens het rooster een wachtlijst is, kan niet worden ingekeken ivm te grote drukte!

In verband met de uiterste groepsgrootte en lange wachtlijst is het niet mogelijk een ‘gratis meedoen - les’ bij te wonen bij de groepen waar in het lesrooster staat aangegeven dat er een wachtlijst is .


CONTRIBUTIE bedragen per 1/1/2024

De contributie is per kwartaal verschuldigd, voor het betalen van de contributie wordt gebruik gemaakt van een incassomachtiging. Deze zit bij het aanmeldingsformulier. Deze dient meteen bij het aanmeldingsformulier ingeleverd te worden. Het is niet mogelijk om op een andere manier de contributie te voldoen.  De contributie voor 2024 bedraagt per kwartaal:


groep

KNGU bijdrage per kwartaal

contributie per kwartaal incl KNGU bijdrage

junior t/m 15 jaar

€6,90

€36,=

senior vanaf 16 jaar

€8,50

€ 44,=

jr selectie midden/bovenbouw 1

€ 6,90

€ 162,=

selectiemeisjes vanaf 16 jaar

€ 8,50

€ 165,=

meisjes talentgroep

€ 6,90

 € 51,=

pre selectie

€6,90

€ 51,=

selectie middenbouw 2

€ 6,90

€ 51,=

twee groepen (muv selectie)

€ 6,90

contributie 2 groepen - 1x KNGU bijdrage

Vanaf het derde gezinslid krijgt u 5 euro korting. Wij zijn verplicht KNGU bijdrage te berekenen.Voor junioren tot 15 jaar bedraagt deze € 6,90 per kwartaal. Voor senioren vanaf 16 jaar is dit bedrag € 8,50 per kwartaal. Daarnaast betaal je eenmalig € 7,50 inschrijfgeld. De contributie wordt eind begin februari, begin. mei, begin september en begin december afgeschreven.

OPZEGGEN VAN HET LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap kan per kwartaal worden opgezegd, opzeggingen die binnenkomen in het kwartaal gaan de eerste van het volgende kwartaal in (1/1, 1/4,1/7, 1/10)HET IS NIET MOGELIJK BIJ DE LEIDING OP TE ZEGGEN!!! Opzeggen kunt u doen door HIER het formulier in te vullen